Despre

Site-ul de ştiri locale şi regionale, balotestiulmeu.ro – „Baloteștiul Meu” este un proiect jurnalistic ce îşi doreşte  informarea directă şi transparentă a locuitorilor comunei Baloteşti şi a comunelor adiacente, precum şi educarea cetăţenilor pentru a crea un efort comun în scopul modernizarii şi dezvoltării comunei Baloteşti şi a judeţului Ilfov.

Articolele  de pe site vor fi postate, în rezumat, pe pagina de facebook BuletinDeBalotești – https://www.facebook.com/BuletinDeBalotesti

Promisiunea comunității BuletinDeBalotești:

BuletinDeBalotești este un reper pentru conștientizarea puterii cetățeanului. Prin informare corectă şi implicare civică putem provoca schimbări benefice pentru comunitate.

Dreptul la replică:

Dreptul la replică se acordă atunci când cererea este apreciată ca fiind îndreptățită și rezonabilă. Dreptul la replică se publică în condiții similare cu materialul jurnalistic vizat, în cel mai scurt timp posibil. Dreptul la replică poate fi solicitat în termen de 30 de zile calendaristice de la apariția produsului jurnalistic. (Conform COD DEONTOLOGIC UNIC, preluare de pe site-ul mediasind.ro )

Redactor:

Cosmin Matache

Jurnalist Colaborator Ziua Online

Email: