Florin Sabău s-a hotărât: “Forța dreptei!”

La începutul lunii februarie, Ionel Dancă, deputat Forța Dreptei, a venit în Balotești pentru a coagula, conform spuselor lui, “o nouă alternativă politică, serioasă și cinstită, la administrația haotică actuală…”.

Marian Dumitrache, fost șef al Departamentului de Construcții din Primăria Balotești, a fost ales în funcția de Președinte al organizației locale Balotești. Principalul atu în favoarea dlui Dumitrache, a fost faptul “că știe să stea cu ochii pe lucrările de mântuială ale primarului.”

Astăzi, Florin Sabău, unul dintre principalii candidați în lupta pentru fotoliul de primar, a declarat pentru Buletin de Balotești că dumnealui este oficial candidatul din partea Partidului Forța Dreptei. Sabău își dorește să formeze o Coaliție alături de partidele din opoziție pentru un scop comun: “de a schimba actuala conducere a Primărie Balotești”.

Florin Sabău a fost “dat afară” din funcția de jurist de la ADPP Balotești în urma unor divergențe de opinie cu Cristian Pretorian, Primarul comunei Balotești.

Întrebat dacă își dorește să se alieze cu actualii consilieri locali PSD, Sabău a declarat că “în afară de Oana Datcu și Costică Mustață nu aș vedea cu cine altcineva.”.

Forța Dreptei, patronată de Ludovic Orban, a reușit să unească foștii și actualii angajați ai administrației publice locale pentru a lupta la următoarele alegeri împotriva “monopolului” pe care PSD l-a pus pe Primăria Balotești.

Sursă foto: Facebook/Forța Dreptei – Ilfov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *