Incident la Administrația Domeniului Public Privat Balotești după o ceartă pe o rețea de socializare

Totul a pornit de la o postare pe care o elevă a comunei Balotești, județul Ilfov, a postat-o ieri (n.r. luni, 09 octombrie 2023) pe un grup de socializare local care are aproximativ 7000 de utilizatori. Postarea se referă la condițiile deplorabile pe care cetățenii și elevii le îndură atunci când călătoresc cu transportul local, mai ales în orele de vârf.

Un cont fals cu numele de „Persoane Dispărute” a profitat de ocazie și a lansat mai multe atacuri la adresa conducerii Primăriei Balotești postând și unele colaje cu presupusele amante ale acestora.

Din informațiile pe care le avem la dispoziție, tot ieri, dl. Florin Sabău, administratorul grupului de socializare dar și angajat al ADPP, societatea din subordinea Primărie Balotești, a fost tras la răspundere pentru acest incident reproșându-i-se că nu a șters în timp util aceste imagini.

Conform surselor, astăzi, la prima oră, dl. Sabău a fost chemat de către Directorul societății ADPP Balotești și de Primarul Comunei Balotești pentru a da explicații în legătură cu desenele în cauză. Pentru că a vrut să plece din ședință, Directorul Societății ADPP s-a opus bruscându-l pe angajat.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Poliției Ilfov ca urmare a unei solicitări print-un apel la 112. Ulterior acestui incident contul care a publicat imaginile „Persoane Dispărute” a fost șters ceea ce ne duce cu gândul că aparține unor persoane apropiate Primăriei Balotești.

Revenim cu detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *