Dl. Răzvan Costache, singurul consilier local PSD preocupat de calitatea apei din Balotești

Baloteștiul este „în plină dezvoltare” iar „rețelele de apă și canalizare sunt subdimensionate… stau la etajul 2 și vara nu am presiune la apă!” a declarat dl. Răzvan Costache în Ședința de Consiliu local din data de 29 septembrie 2023.

Acesta a menționat că dl. Director Cătălin Drăgilă – Apă-Canal Ilfov, a fost convocat într-o ședință a Consiliului local Balotești, însă nu a putut preciza care au fost investițiile făcute de Apă-Canal Ilfov în Balotești.

Majoritatea covârșitoare a invențiilor în structura de apă și canalizare au fost făcute de Comuna Balotești, ulterior Consiliul local Balotești a predat rețeaua în administrare către Apă-Canal Ilfov.

Ca răspuns dl. primar Cristian Pretorian (PSD) a specificat faptul că se executa lucrări pentru dezvoltarea sistemului de canalizare și pentru a pune în funcțiune o noua stație de epurare. În ceea ce privește apa potabilă, „apa care va ajunge în comună, va fi aceeași apă care se folosește în București.”

Dl. consilier Răzvan Costache consideră că Apă Canal Ilfov marginalizează locuitorii din Balotești pe baza „culorii politice” motivând că prețul apei este ridicat, iar calitatea serviciilor lasă mult de dorit.

Dl. Primar și dna. Secretar General Mariana Cojocariu și-au asumat că vor face o invitație conducerii de la Apă-Canal Ilfov pentru a da explicații în fața Consiliului local Balotești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *