Niculae Nicușor solicită DEMISIA unui funcționar public!

Într-o postare recentă pe care dl. Niculae Nicușor a făcut-o pe Facebook, antreprenorul local din domeniul comerțului de piese și accesorii auto, aduce într-un stil plastic, acuze conducătorilor administrației locale Balotești.

Supărat pe faptul că este „alintat” pe la spate de către șefii comunei cu apelativul „Filtru de ulei”, dl. Niculae compară Primăria Balotești cu un autovehicul „cu piesele deteriorate și înfundate, care, zi de zi omoară motorul” (n.r. Bugetul local).

Folosindu-se în continuare de metafore, antreprenorul solicită public o primă DEMISIE, acea a șefului Serviciului de Poliției Locală Balotești, pe care îl compară cu „piesă stricată”. Motivul invocat fiind: „hobby-ul acestuia de a denigra, înjura și intimida cetățenii acestei comune pe site-urile de socializare”.

În același stil metaforic, dl. Niculae a făcut o aluzie voalată la adresa actualului primar al Comunei Balotești, transmițându-i acestuia: „Pentru cine nu știe și uită de unde a plecat, filtrul de ulei este o piesă foarte importantă pentru un motor, fără de care acesta nu poate funcționa.”, cu referire la faptul că înainte de preluarea mandatului de primar acesta a avut în curte un atelier de mecanică auto.

Dl. Cornel Mustață, șefului Serviciului Poliție Locală Balotești, a început încă din anul 2021 să posteze cu un cont „fals” – Mircea Mircea – mesaje de denigrare la adresa dlui. Niculae, făcându-l în repetate rânduri „prost”: în data de 29 septembrie 2021 „Iar esti prost!”, 2 aprilie 2023 „Baaa!!!! Esti tere, tare prost!”.

Identitatea „falsă” pe care dl. Cornel Mustață o folosea pe Facebook – Mircea Mircea, a fost deconspirată de dl. Forin Sabău, fostul Președinte al Reprezentanților părinților în Consiliul de administrare al Școlii Balotești. Într-o discuție publică pe are aceștia au purtat-o pe rețeaua de socializare, Șeful Serviciului de Poliției Locală Balotești s-a enervat și l-a dat dracu pe dl. Sabău; ulterior comentariile jignitoare fiind șterse.

Pentru cei care nu știu, șeful Poliției locale, dl. Cornel Mustață, este și reprezentantul Primăriei Balotești în Consiliul de Administrare al Școlii Balotești.

Sperăm ca elevii să nu-l ia ca exemplu în conduita lor civică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *