Consiliul Local al comunei Balotești a hotărât care sunt reprezentanții în Consiliile de administrație și comisiile Grădiniței și Școlii gimnaziale din Balotești

În Comisia pentru Asigurarea Calității Educației (CEAC) a Grădiniței nr. 1 Balotești au fost desemnați doi consilieri local PSD: dl. Cristian-Silviu Iosif și dna. Oana-Amalia Datcu iar pentru Comisia de Asigurarea Calității Educației (CEAC) a fost desemnat dl. Gheorghe Iulian de la PMP.

Reprezentații pentru Consiliul de administrație al Școlii gimnaziale nr. 1 Balotești sunt tot doi consilieri de la PSD, dl. Victor-Adrian Mircea și dl. Florin Tălmaciu.

În comisia pentru asigurarea Calității Educației (CEAC) a fost desemnat dl. Ștefan-Liviu Munteanu de la PSD. Dlui Cătălin Ghiță de la USR i s-a repartizat Comisia pentru prevenirea și eliminarea violenței, a faptelor de corupție și discriminării în mediu școlar și promovarea interculturalității iar dna Mirela-Nicoleta Florescu de la PNL, se va ocupa de Grupul de acțiune anti-bullyng.

Sursă foto: scoalabalotesti.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *