“Raftul Vesel”, implică-te pentru Biblioteca din Balotești!

Asociația pentru cetățenie activă, CIVITERA, a anunțat deschiderea unui nou proiect cultural: “Raftul Vesel”. Asociația colectează fonduri pentru a oferi Bibliotecii din Balotești cărți pentru copii.

Redăm mai jos anunțul de promovare a proiectului:

“Biblioteca ar trebui să fie locul în care încă de mic începi să descoperi lumea magică a cărților. Biblioteca din Balotești are nevoie de cărți minunate, frumos ilustrate, care să ajute la dezvoltarea imaginației viitoarelor generații.
Cărți de povești cu dragoni, dinozauri, cavaleri curajoși și cu prințese moderne și independente. Cărți în care descoperim natura cu minunata lume a insectelor, animalelor, munții, mările și oceanele sau chiar Universul. Cărți cu excavatoare și alte camioane, trenuri, avioane, submarine ori vapoare și multe, multe alte informații folositoare.
Te așteptăm și pe tine, să așezi o carte pe cel mai frumos raft al acestei biblioteci, făcând o donație în contul ???????????????????????? deschis la Banca Transilvania, cu mențiunea “?????̦?? ?????? ?????”.
Dacă ai cărți care se potrivesc cu descrierea de mai sus și vrei să le donezi pentru acest proiect, trimite-ne un mesaj și cartea ta va ajunge pe Raftul Vesel al bibliotecii din Balotești. Copiii îți vor mulțumi.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *